ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Image

Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για το ποιοι είμαστε.

Η επιχείρηση nps.gr δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρικών έργων από το 2012, παρέχοντας αξιόπιστες και πρακτικές λύσεις στις ηλεκτρολογικές σας ανάγκες. Φροντίζει να εξελίσσεται συνεχώς τόσο στις νέες τεχνολογίες που απαιτούν οι σύγχρονες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, όσο και στον εξοπλισμό της, ώστε να είναι πάντα σε θέση να σας δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον λιγότερο δυνατό χρόνο.
Ο Νικήτας Παπαευαγγέλου, αδειούχος ηλεκτρολόγος στην Αίγινα, είναι απόφοιτος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε (Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης πρώην ΣΕΛΕΤΕ) και κατέχει την άδεια του ηλεκτρολόγου μηχανικού Τ.Ε. Έχει εργαστεί στην Αθήνα ως υπάλληλος σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις οικιών και βιομηχανίας καθώς και στον τομέα των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών. Το 2012 μεταφέρθηκε στην Αίγινα όπου και ίδρυσε την ομώνυμη ατομική επιχείρηση με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρολογικής φύσεως. Αποτελεί εξουσιοδοτημένο service μερικών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρικών συσκευών. Επίσης είναι εξωτερικός συνεργάτης της Intracom Telecom εξυπηρετώντας βλάβες σταθερής τηλεφωνίας. Παράλληλα προσφέρει ηλεκτρολογικές υπηρεσίες σε πελάτες κατασκευαστικών εταιρειών, ως επίσημος συνεργάτης τους. Με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνει, βρίσκεται δίπλα σας δίνοντας λύση στα ηλεκτρολογικά προβλήματα που σας απασχολούν.
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μελέτη, την κατασκευή και τον έλεγχο της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης. Εργαζόμαστε με γνώμονα την ασφάλεια τη δική σας και της περιουσίας σας, αλλά και τις λειτουργικές σας ανάγκες, ακολουθώντας πιστά τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπουν τις Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις όπως αυτοί ορίζονται από τη σχετική νομοθεσία και τα πρότυπα, όπως το πρότυπο ΕΛΟΤ HD384.

Καλέστε μας!

6947654972

Στείλτε μας το μήνυμά σας!

info@nps.gr

Γιατί να μας προτιμήσετε

Λύσεις ασφαλείς, πρακτικές, οικονομικές.

Η μέγιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας, καθώς και η υψηλή τεχνογνωσία μας, σας εξασφαλίζουν την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης! Πάντα δίπλα σας για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών, ώστε να μπορείτε να χαίρεστε αυτά που έχουν πραγματική σημασία.
24/7 Εξυπηρέτηση επειγουσών βλαβών. Αδειούχος, επαγγελματίας ηλεκτρολόγος. Αδιαπραγμάτευτη ποιότητα εργασίας - υλικών. Υπεύθυνη εργασία. Προσιτές τιμές.
Όλες οι υπηρεσίες

Σχετικά με εμάς

Ο στόχος και το όραμά μας.

Μέσω της διαρκής ενημέρωσης για της εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτρολογίας, αλλά και την συνεχή ανανέωση του εξοπλισμού μας, προσπαθούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία με γνώμονα τη λειτουργικότητα αυτής, αλλά και την ασφάλεια τόσο της εγκατάστασης όσο και του χρήστη.
Πραγματοποιούμε από την πιο μικρή εργασία μέχρι το πιο μεγάλο έργο με υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό στις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη. Φιλοδοξούμε στην εξέλιξη της επιχείρησής μέσω της διαρκούς μάθησης στον τομέα της ηλεκτρολογίας όσο και στον αυξανόμενο αριθμό των ικανοποιημένων πελατών μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.